Kun fantasien sætter grænser!

Vi faldt over dette skønne blogindlæg fra bloggeren Anne Deppe og måtte bare dele det med jer. Vi har hele tiden nævnt at det er fantasien der sætter grænser for bruget af vores By Cara babynest. Dette blogindlæg er et perfekt bevis på dette.

Anne Deppe skriver:

“Eiii hvor spændende, tillykke! Er du så færdig med at lave hendes børneværelse?”

Spørgsmålet er jeg blevet stillet 72 (ca) gange under min graviditet, og hver gang har jeg svaret “Jeg bor i en 1-værelses lejlighed, min datter skal ikke have et børneværelse det første stykke tid”. Hvorefter halvdelen af dem der har spurgt synes det er supercool, og den anden halvdel ikke helt har vidst hvordan de skal reagere, for børn skal da have et børneværelse, skal de ikke?

Well, ikke min datter. Til gengæld er hele min 1-værelses penthouselejlighed for rockerfrøer hendes. Jeg er i forvejen ikke typen der har ret mange ting, for jeg hader at flytte rundt på ting når jeg gør rent, og jeg har skabs-ocd når det kommer til orden i mine skabe. Jeg vil helst have små skilte overalt, sådan så andre også ved præcis hvor jeg gerne vil have mine ting til at stå henne. Det betyder også at min datter ikke har ret meget legetøj (endnu), for hun skal sådan set ikke bruge det til noget. Hun er 3 måneder gammel.

Til gengæld har jeg brugt lang tid på at gøre min lejlighed Emma Jo klar. Jeg købte et nyt skab i Ikea. KÆMPE skab. Jeg smed en masse tøj ud (gav det væk), jeg har sorteret i mine sko (oh-oh), mine bøger (tænk at det skulle ske), jeg ELSKER bøger) og ryddet ud i alt hvad jeg ejer. Nu er der god plads til alt hvad det kræver at have en baby.

IMG_8971-e1442483609165

 

Læs resten af blogindlægget lige her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *