“Jeg har brugt rigtig lang tid på at forberede mig til at blive mor, købe ind, spørge erfarne forældre hvad der er nice to have og hvad der er need to have når man får sit første barn. Faktisk er der kun ganske få der har nævnt min absolutte nye yndlingsting, derfor vil jeg slå et slag for den her, da jeg ved jeg har en del forældre-to-be der læser med på bloggen her (og bedsteforældre der skal købe gaver :)). OG så har jeg en bonus til dig nede i bunden, hvis du bliver lige så hooked på dette Babynest, som jeg er (jeg har nemlig en helt særlig rabat til mine læsere der gerne vil have fingre i et Babynest, YAY! Man er vel jyde!)”

THE POWER OF INSTAGRAM

Jeg havde egentlig set dem et par gange på Instagram, men jeg forstod ikke helt pointen med dem. Er det en seng? Er det en gummibåd? Hvad er det og hvad bruger man dem til? Det ved jeg nu! Jeg er så heldig at have fået sponsoreret et babynest af Camilla fra By Cara, som jeg har brugt de sidste 12 dage på at teste.

Da jeg bor i en 1værelses (penthouse alligevel) lejlighed her i Hellerup, har jeg ikke ret meget plads. Og jeg har ikke købt nogen seng til Emma Jo. Til gengæld har jeg købt en virkelig lækker slyngevugge som jeg glæder mig til at hun skal sove i. Men, for det måtte jo komme, jeg har hele tiden vildt gerne ville sove sammen med Emma Jo i min seng. Mennesket er det eneste pattedyr der kan finde på at placere babyen udenfor reden, og det kan jeg simpelthen ikke få mig selv til endnu, men frygten for at hun ruller ud, eller jeg maser hende i løbet af natten, har gjort mig utryg ved tanken om at skulle sove sammen. Emma Jo’s sikkerhed frem for alt.

Læs hele blogindlægget her

En tanke om “Anne Deppe – Denne vil jeg for alt i verden ikke undvære i livet som nybagt mor: Babynest

  1. Kommentar siger:

    Babynestet er klart over mine Top3 over ting man skal erhverve sig til sin lille nyf dte baby. Den er virkelig handy og den har skabt massiv gl de i mit hjem allerede. Det er sj ldent jeg anbefaler noget, men her er alts noget der virkelig g r en forskel b de dag og nat i vores lille babyhule. Og s er den lavet i l kre materialer som g r en forskel for baby.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *