Testet af: Maiken Køppen

Når man skal være forældre for første gang er listen af ting, som man skal anskaffe sig temmelig lang, der er rigtig mange ’need to have’ og lige så mange ’nice to have’. Selvom dette var vores andet barn og endda vores anden pige, blev der alligevel hurtigt tilføjet nogen nye ting til listen. En af de ting jeg faldt over igen og igen, var babyreden eller en babynest. Havde aldrig hørt om den, da jeg ventede min første pige, men nu var de overalt. Jeg kunne virkelig godt se ideen i det, for man glemmer virkeligt hurtigt, hvor lille sådan en baby er, og lige pludselig virker vuggen helt enorm i forhold til det lille menneske. Så hvis man kunne skabe mere tryghed, og gøre overgangen fra mors mave til den virkelig verden nemmere, så kunne det da kun være positivt. Derfor var jeg meget spændt på, at teste babynest fra By Cara sammen med Nola.

Vi har brugt reden rigtig meget i vores kravlegård, da jeg ofte har haft brug for et sted at ligge Nola om morgen, når storesøster Vigga skulle gøres klar til vuggestue. Der har reden været helt perfekt, jeg har kunnet ligge Nola sikkert i kravlegården, men også trygt, da jeg med hjælp fra  reden, har kunne minimere pladsen.

billede_2

Vi har brugt reden i barnevognen, hvor den har virket rigtig fint og passet perfekt ned i selve vognen, men det har dog mest været i weekenderne, da jeg i hverdagene bringer og henter Vigga, hvor jeg har barnevognen med. Og hvis Nola ikke har været faldet i søvn på turen, har jeg som oftest haft brug for at kunne tage hende med ind i vuggestuen, og der har reden ikke kunne bruges, på samme måde som en lift, da den ikke har håndtag til at løfte med og ikke var egnet til at blive sat på et gulv.

Læs hele anmeldelsen lige her

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *