Testet af: Camilla Guldbrandt

Da Mette fra babyview spurgte, om vi havde lyst til at teste babynesten fra By Cara, takkede vi straks ja. En babynest var nemlig en af de ting, jeg havde haft kig på mange gange, inden jeg fødte vores datter Ebba. Men som førstegangs forældre er listen med nødvendige ting, man skal ud og investerer i lang, og babynesten kom på listen, med de ting, som jeg mente var mere rare end nødvendige at have. Jeg er efterfølgende blevet klogere, og vil vove, at påstå, at vi i vores lille familie faktisk ikke har kunne undvære en babynest.

Skærmbillede 2015-10-28 kl. 07.27.53

Jeg er en af de mødre der overbevist om, at helt små babyer er mest trygge, det første stykke tid, når de er tæt på mor og far – og her er babynesten genial. Ebba har nemlig, her det første stykke tid, sovet i vores seng i sin babynest lige mellem mor og far, og her har hun ligget trygt og godt i sin lille rede, uden vi har skulle bekymre os om, at hun ville trille ud af sengen, eller at vi ville komme til at trille ind i hende, når vi har sovet. Ebba har altså ligget i sikkerhed i babynesten og alligevel har hun været så tæt på os, at hun har kunne mærke vores bevægelser, og har kunne høre vores vejrtrækninger.

En væsentlig grund til at babynesten har været så god i vores situation, er at Ebba blev taget ved kejsersnit, og de første par uger har jeg været plaget af smerter, som har gjort det vanskeligt for mig at vende mig og komme ind og ud af sengen, men idet at babynesten har gjort det muligt for os at have Ebba liggende beskyttet lige ved siden af os, har det begrænset de situationer hvor jeg har skulle op, til det minimale, da jeg har kunne række armen ned til hende og give hende hendes sut, nusse hende, eller hvad hun har haft brug for, uden at det har været nødvendigt at rejse mig.

 

Læs hele anmeldelsen lige her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *