Testet af: Pernille Øhlenschlæger Pedersen

Vores tvillinger Karla og Arthur har testet babynest fra By Cara de sidste tre ugers tid.

Jeg er medlem af en terminsgruppe på Facebook, hvor alle har termin i august måned. Jeg har naturligvis tavshedspligt, men tror sagtens jeg kan tillade mig at skrive, at babyneste er blevet omtalt mange gange og blevet vist i forskellige afskygninger.

Da jeg åbnede babynesten fra By Cara, hvilket i øvrigt var i rigtig fin indpakning, var der ingen tvivl, den babynest var og er den fineste og lækreste jeg har set.
Der fulgte en seddel med gode ideer til brug af babynesten og en vaskeguide!

Skærmbillede 2015-10-26 kl. 11.24.49

Til jer som ikke ved hvad en babynest er så er det en slags rede for jeres baby. Babynesten kan bruges i tremmesengen, barnevognen, kravlegården, sofaen, sengen og det er faktisk kun fantasien der sætter grænser.

Vores tvillinger blev født 35+0 og vi var derfor indlagte de tre første uger.
Da vi kom hjem 38+0 blev den allerede taget i brug efter nogle dage. Vores børn sover i samme tremmeseng, men vores søn blev ked af det og først da vi lagde ham i babynesten imellem os i sengen, hvor vi kunne ligge en hånd på ham, blev han rolig og faldt igen i søvn. Vi har flere gange brugt den løsning og derfor reddet vores alles nattesøvn. Da vores børn er for tidlig fødte og vores søn tre uger bagud i størrelse, har de begge brug for mere tryghed og ro omkring dem.

Babynesten har været perfekt for begge børn og vi slæber den med rundt i huset. Den er justerbar og kan derfor gå fra meget lille og til så stor at begge vores børn kan ligge i den, dog ligger de så meget tæt.

 

Læs hele anmeldelsen lige her

By Cara's favoritter

[products ids=”2048,1877,1869,1865″]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *