Testet af: Ann-Sofie Silldorff

Hjemme hos os har vi i de sidste uger testet babynest fra By Cara.

Inden testforløbet havde jeg hørt og læst en del omkring babyreder. Nogen steder blev de ligefrem udråbt som et mirakel for at få de små til at sove mens andre mente, at det var spild af penge og en unødvendig investering. Jeg var derfor glad og spændt, da jeg fik muligheden for selv, at afprøve den.

Det første der mødte mig, da jeg åbnede pakken var en fin skrivelse med et tillykke med min nye babynest og en masse nyttig information, såsom tips til brug af produktet, vaskeguide og en rabatkode på 15% på køb af ekstra madras og lagner.
Reden fås i tre forskellige farver: blå, lilla og beige og er lavet så der er én farve på den ene side og en anden nuance af farven på den anden.
Det er en detalje jeg synes er rigtig fed, da det gør at man kan ændre udseendet på reden.

Den har en god tyk madras, som kan tages ud, lækre fiberfyldte sider og så har den en rigtig god ting, som jeg ikke har set før på andre reder, nemlig at snoren bliver gemt væk med et stykke stof, som bliver knappet nede ved bunden, hvilket sikrer, at baby ikke kan få fat i den. Både selve reden og madrassen tåler vaskemaskine, men det anbefales at den ikke tumbles.

Vi har været enormt glade for at bruge reden herhjemme. Jeg må indrømme, at jeg inden testforløbet var noget skeptisk omkring hvorvidt det kunne passe, at den var så fantastisk som mange reklamerede med.  Jeg, og ikke mindst min kæreste, var faktisk mere af den overbevisning, at det blot var endnu en, af de mange unødvendige produkter, som er at finde på baby-markedet.

Jeg må dog sige, at jeg er blevet kæmpe fan af babyreden!! Vi har brugt den rigtig meget og på rigtig mange måder.
Da vi stoppede med at bruge liften i barnevognen brugte vi reden til at starte med, så barnevognen ikke virkede så stor og overvældende for vores søn (og for os ;)).

Læs hele anmeldelsen lige her

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *