På Elefantino.dk kan du finde en masse god inspiration til hvordan du laver spændende mad til dine børn, finde læsestof om børn og for børn, ligesom der vil være masser af gode råd til dig om at blive gravid, hvad der sker under din graviditet og det at være mor til små og store.

De skriver om vores babynest her:

Ordet babynest er ikke noget man hører så ofte i Danmark, men det bliver mere og mere udbredt, og er helt sikkert kommet for at blive. En babynest betyder direkte oversat en babyrede og er som ordet indikerer en lille rede som baby kan ligge i.

Der er helt sikkert mange kommende eller nybagte mødre som har hørt ordet babynest, men måske ikke lige har turde kaste sig ud i at købe en til deres baby. For hvordan bruges den, og vil mit barn kunne få gavn af den ? – det kunne være nogle af de spørgsmål som i sidder med derude og er i tvivl om inden i kaster jer ud i at købe en babynest.

En babynest giver det lille barn en tryghed som det kender fra tiden i moderens livmoder, og barnet kan hele tiden føle rammen rundt omkring sig. Rammen på babynest’en er blød og kan justeres så den ligger tæt til barnet uden at hæmme barnets bevægelser. Samtidig giver den barnet en fornemmelse af ro og tryghed, som nyfødte med søvnproblemer eller med kolik har brug for.

Babynest’en kan bruges fra baby er nyfødt og frem til 6 måneder, men er mest velegnet når barnet er 4 – 5 måneder. Den kan dog også bruges selvom barnet er lidt ældre, da den så kan fungere som støtte når barnet ligger på maven.

Læs hele deres anmeldelse om vores babynest lige her

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *