Skærmbillede 2016-07-05 kl. 22.10.00

En hver forældres drøm

Kimie Falke
 (@kimiefalk)

Vi har de sidste par måneder testet By Caras babynest. Med en babynest fra By Cara er man sikret er alsidigt produkt, som kan bruges mange steder.

Vi burger den I barnevognen, på gulvet, I sofaen, under aktivitetsstativet, I sengen og sågar som mobil pulse- og legeplads. På alle områder er den fleksibel og praktisk I en hektisk hverdag.

Der findes utallige udgaver af diverse babynests, så det kan være lidt af en jungle at finde ud af, hvilken man skal vælge. For den enkelte familie kan valget selvfølgelig være individuelt, men for de fleste forældre vil sikkerhed og komfort være højt prioriteret. Vi er af den overbevisning, at pris og kvalitet hænger sammen, hvilket babynesten fra By Cara tydeligt beviser.

Vi faldt for den, da designet er yderst detaljeorienteret, særligt med hensyn til sikkerheden for barnet. Blandt andet rummer babynesten en sikkerhedsfunktion, der gemmer snøren væk ved lukning , og derved undgås en potentiel risiko for, at barnet kan blive viklet ind i snoren. Samtidig er den lukket ved sammensnøringsdelen, hvilket er med til at minimere træk på barnet.

Det ses tydeligt at By Cara ikke går på kompromis med kvaliteten, og for os som familie er især kvalitet, når det kommer til vores barn, altafgørende. Babynesten er lavet af oeko-tex certificeret og allergivenlige materialer, og med sin bløde ånd- og vaskbare madras sikre den optimal komfort og hygiejne.

Ligesom med både sikkerhed og kvalitet havde hygiejne og komfort en stor betydning for vores valg. Madrassen har en bæreevne på 25 kg, og den perfekte balance mellem hård og blød sikre, at vores barns hoved og ryg understøttes korrekt.

Med god samvittighed og et trygt sind lader vi vores barn sove i babynesten.

For den moderne familie har stil og indretning stor betydning, og babynesten fra By Cara er med sit smukke og rene design blevet en intergreet del i vores design.

 

Skærmbillede 2016-07-01 kl. 14.19.53

 

MIN BABY online magasin

Sidste år var By Cara med i MIN BABY online magasin. Der blev skrevet en god artikel med to skønne anmeldelser af vores Babynest. For oven er den anden anmeldelse skrevet af Kimie Falk.

Da vi er meget beæret og rørt over hendes anmeldes og medvirken i artiklen har vi valgt at ligge anmeldelsen op for sig selv og linke til hende. Så alle kan læse den og tage et smut ind og se hendes smukke IG (Instagram) profil.

Kimie blev en del af By Cara familien sidste år (2015) da hun ventede sin lille datter Vega. Hun har en let og luftig profil med smukke billeder. Hvis man er glad for lækre babybilleder og indretning er dette stedet at gå hen, hun er en aktiv IG profil, med konkurrencer, hverdagsbilleder og billeder fra livet som ambulanceassistent.

Linket til hendes IG har vi linket oppe i hendes anmeldelsen, så i selv kan opleve hendes profil og smukke billeder. Det er et kig værd.

Artiklen 

Læs hele MIN BABY online magasin her.

Den første anmeldelse fra Sisse Fenja Hassø kan læses her.

 

[ux_custom_products cat=”babynest” products=”10″ columns=”5″ title=”Vores udvalg af babynest”]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *