Spædbørn med urolig nattesøvn, kolik eller andre søvnproblemer giver de fleste forældre bekymringer:

Man prøver alt, og vi mener alt, når man har vandret rundt med et grædende barn i armene og selv er ved at falde sammen af udmattelse.

Vi siger ikke at By Cara babynest løser hele problemet, men det giver barnet tryghed at blive puttet i en babynest. Det har en del forældre erfaret og er blevet overrasket over.  Mor, Birgitte Sejersen, skriver om hendes erfaringer længere nede på siden.

Det der giver barnet ro og dermed tryghed  er at By Cara babynest er lille, barnet kan med hoved, arme og ben mærke rammen rundt om sig, og det minder den om livmoderen.

By Cara babynest kan justeres i størrelsen, og vokse med babyen. Den kan snøres ind så den også passer til for tidligt fødte, således kan den passes ind efter behov.

Forældrenes behov for at kunne placere babyen i nærheden tilgodeses også, idet babynesten kan placeres både på et køkkenbord, et sofabord, i sofaen, i dobbeltsengen, i en tremmeseng eller i en barnevogn. Den er let at have med på besøg.

By Cara babynest er produceret ud fra viden om at babyer ikke selv kan regulere varme så godt og det er der taget hensyn til ved valg af materialer til madras og sider.

Selvfølgelig skal forældre selv kontrollere temperaturen hos babyen, men i et afgrænset rum som babynesten er det vigtigt at luften kan cirkulere.

Vi ved at det er af største betydning at babyen bliver udsat for så få allergifremkaldende stoffer som muligt. Derfor er By Caras babynest fremstillet af økotex-certifiderede stoffer og fiberfyld.

 Vi vil gerne dele løsningen med jer. Babynest fra By Cara er svaret.

 

Læs hele blogindlægget her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *