Hvad er en Babynest og hvad gør den?

Ja hvad er en Babynest egentligt? En babynest er en form for “rede” til dit barn. Det vil med andre ord sige, at det er en form for stof seng, som kredser sig om barnet, så det føler sig trygt og varmt. Dette kan for barnet minde lidt om at ligge inde i moderens mave, og det kan derfor have en meget beroligende effekt. Et babynest er primært til spædbørn fra 0-6 mdr, fordi det giver dem denne tryghed, som de lige har haft inde i maven de foregående 9 måneder. Et babynest kan justeres i størrelsen, så det passer til lige netop dit barns størrelse, og det vil derfor hele tiden give denne tætte tryghed.

For at give et lidt bedre billede, så kan du nedenfor se et babynest fra By Cara

Som det ses på billedet, så er det, som babynestet gør, at det på en måde gør pladsen i barnevognen, vuggen eller tremmesengen mindre, så barnet ikke føler, at der er så meget plads omkring dem. Man kan lidt sammenligne det med, når du bære barnet tæt ind til kroppen, fordi her er det også mere tæt og fast på noget, end hvis det lå i en vugge med en dyne.

Beige babynest by cara

Hvorfor virker det så?

Det er ikke til at sige, om et babynest virker på lige netop jeres barn, men der er i hvert fald rigtig mange spædbørn og spædbørns familier, som har haft glæde af det, lige netop fordi, at det giver barnet en ro og tryghed, som de ellers ikke føler på samme måde, når det ligges i barnevogn, vugge eller tremmeseng. Dette kan udover at give barnet en tryghed, også give forældrene en tryghed, fordi de ved, at deres barn ligger i trygge og bløde rammer, og ikke risikere at ramme mod en hård eller stiv kant. Udover at bruge det til at mindske pladsen, når barnet skal sove, så kan det også bruges på gulvet, hvis barnet skal ligge og slappe af og observere.

 

Læs hele anmeldelsen lige her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *