Skærmbillede 2016-07-05 kl. 21.28.29

En tryg base for det lille barn

Sisse Fenja Hassø (@fenjadora)

Fra dag et har vi benyttet vores babynest fra By Cara både til lure og leg. Den har været funktionel og tryghedsskabende, i det den kan snøres ind, så den har kunne skabe trygge fysiske rammer for vores lille pige, når hun ikke har ligget i vores favn.

Eftersom den kan reguleres i størrelsen, kan den gradvist gøres større, så den på den måde kan vokse med barnet. Snorene kan gemmes væk i fodenden bag et stykke tilknappet stof, så den ikke er til fare.

En endnu smartere ting ved lige præcis denne model er, at madrassen er lige til at tage ud, og stoffet derfor nemt kan tages af. Det er ret fordelagtigt, når den skal vaskes, især hvis der ser uheld – og det sker altså, når man har børn.

Udover at have været et “must-have” grundet dens funktion, så er selve designet også fint og kvaliteten har været vasket flere gange.

 

Skærmbillede 2016-07-01 kl. 14.19.53

MIN BABY online magasin

Sidste år var By Cara med i MIN BABY online magasin. Der blev skrevet en god artikel med to skønne anmeldelser af vores Babynest. For oven er den første anmeldelse skrevet af Sisse Fenja Hassø.

Da vi er meget beæret og rørt over hendes anmeldes og medvirken i artiklen har vi valgt at ligge anmeldelsen op for sig selv og linke til hende. Så alle kan læse den og tage et smut ind og se hendes smukke IG (Instagram) profil.

Sidste år fik vi øje på Sisse som delte billeder af vores babynest i brug. Hun havde fået sin babynest af et familiemedlem i barselsgave til sin lille pige Ellie. Engageret blogger, flittig IG profil og så findes hun også på facebook. Inde på hendes IG profil findes link til disse sider hvis man er interesseret.

Gift med 2 smukke børn (snart 3), blogger om livet som mor er meget ærlig og så er hun ikke bange for at tage emner op som er følsomme. Lever som veganer og ligger lækre opskrifter op, hun laver DIY (do it yourself) projekter som hun også har en profil til. Og så er hun en flittig ”gartner” i hjemmet, hun er en fryd at følge så tag et kig. (link er at finde oppe i anmeldelsen)

Artiklen

Læs hele MIN BABY online magasin her.

Anmeldelse nr. 2 fra Kimie Falk kan findes her.

 

[ux_custom_products cat=”babynest” products=”10″ columns=”5″ title=”Vores udvalg af babynest”]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *