By Cara’s design

Hos By Cara har vi skilt os ud fra mængden. I stedet for at lave den originale babynest har vi kigget på design og funktion. Ved at ændre på designet har vi kunne lave forbedringer og ændringer, så babynest’en ikke kun er fantastisk for baby, men også nem at anvende for mor og far.

Som nybagte forældre er det dejligt, når alle de nye produkter er nemme at anvende. Vi kender alle kampen og opgivelsen med umulige produkter. Derfor har vi lagt stor vægt på brugervenligheden ved vores babynest.

Vores babynest er OVAL og er ikke åben i bunden som de andre babynest på markedet. Dette har gjort det muligt at tage madrassen ud af helheden og mindske træk til de små baby fødder. Det ovale design gør at babynesten kan gøres helt lille til præmature/for tidlig fødte børn. 

Det enkle og rene design har været vigtigt for os, da det ikke kun har skulle være perfekt til baby men også en del af hjemmet. 

By Cara kvalitet

Sikkerheden  i fokus

By Cara’s sikkerhedslukning lukket

Større sikkerhed

Da sikkerheden er en vigtig factor, har vi fra starten haft en sikkerhedslukning på vores babynest, som de første på markedet.

Under ideudvikling så vi en kvælnings risiko ved snoren, og denne skulle fjernes. Derfor begyndte vi at udvikle en sikkerhedsklap som gemmer snoren væk fra barnets/søskendes rækkevide. 

Her på billedet ses sikkerhedslukningen lukket.

Sikkerhedslukning

Dette har gjort, at vi har kunne sikre en større sikkerhed, og det er vi stolte af. 

Ved det ovale design, har det gjort det muligt at lave en strammere sammen snøring, så babynesten kan blive helt lille til en præmature/for tidlig født baby. Dette gør også at snorene er ekstra lange. Elastikken i siderne på sikkerhedslukningen gør at lukningen bliver strammere og holder snorerne på plads. 

Her på billedet ses sikkerhedslukningen åben.

By Cara’s sikkerhedslukning åben

Enkel og nem anvendelse

Sikkerhedslukning lukket
Sikkerhedslukning åben
Sikkerhedslukning åbnet

Ved at give madrassen eget lagen og fjerne den fra helheden, er babynesten blevet meget nem at vedligeholde. Man behøver ikke vaske hele nesten, hver gang der sker et uheld, og man har mulighed for at skifte lagen. 

Kundes udtalelse:

By Cara’s babyrede er super funktionel og praktisk, idet madrassen er adskilt fra selve reden/kanten. Det betyder, at lagnet kan tages af og vaskes, så hele reden ikke skal vaskes og slides på så tit. Madrassen kan også vaskes. Det er altså skønt – og mest hygiejnisk – når man, som os, har et gylpe-barn, som oven i købet også er varm og sveder en del, eller hvis eksempelvis reden skal gå i arv.

Nanna Damgaard (@nanna_damgaard)

En model

By Cara ensfarvet grå babynest

Flere størrelser i en

By Cara babynest kan justeres med de gemte snore, så nesten kan følge barnets udvikling og størrelse. Neden for er målene slået helt ud og derefter snøret/spændt helt ind.

Målene for slået ud (som ses på billedet):

  • Indvendige mål: 75×38 cm
  • Udvendige mål: 95×58 cm

Målene for spændt helt ind:

  • Indvendige mål: 55×24 cm
  • Udvendige mål: 73×41 cm

Madrassen er en polyeter koldskum madras med en max. belastning på 25 kg. Da børn skal ligge på en fast madras, så barnet ligger ergonomisk rigtig med hoved og ryg.
Madrassen er samme kvalitet som i lifte, vugger og børnesenge.

Anvendelses ideer