Under min graviditet har jeg shoppet totalt amok til børneværelset og til min søns garderobe. Jeg har købt så meget der slet ikke er nødvendigt at have og mange ting som han slet ikke får glæde af før han er måske et år.

Derfor har jeg valgt at lave en liste over 6 uundværlige ting til nyfødte:

1. Babynest

Herhjemme har vi babynesten fra bycara, madrassen er en koldskums madras som er ergonomisk korrekt for baby, herhjemme brugte vi vores nest i starten at sætte i sengen så han kunne sove trygt og godt sammen med os. Nu bruger vi nesten oppe i sofaen så han kan ligge der og kigge på sit aktivitets stativ, han ligger trygt og godt og man skal ikke være bekymret for om han pludselig falder ned. Når vi er på besøg hos venner eller familie har vi også altid babynesten med.

2: COSYDREAM FRA BABYMOOV

Cosydream fra babymoov er et ligge underlag der afhjælper mod luft i maven, den har virkelig hjulpet os rigtig meget, vores søn får MMA og har haft bøvl med maven, så hvis man får en baby med mave problemer er den efter min mening uundværlig.

3: BARNEVOGN

Herhjemme er barnevognen simpelthen en af de bedste opfindelser, hvis vores søn er rigtig overtræt, kan vi altid få ham til at falde til ro ved at gå en tur med barnevognen.

4: SKRÅSTOL MED VUGGEEFFEKT OG MUSIK

Skråstolen kan bestemt heller ikke undværes, den har hjulpet mig med at komme i bad selvom jeg har været alene hjemme, vores søn elsker at sidde i den ude på badeværelset mens jeg er i bad og gør mig klar.

5: BÆRESELE

Nogle dage er bare bedre end andre og nogle dage er baby bare et hængetræ og sådan er livet som baby og som mor. En bæresele gør det muligt stadig at lave nogle af hverdagen gøremål som fx. at støvsuge.

6: GRAVIDITETS PUDE / AMMEPUDE

Herhjemme har jeg været så glad for gravilitets puden/ammepuden fra bbhugme som er udviklet af kiropraktor, det er vigtigt med en god pude at sove med under graviditeten for at aflaste f.eks bæknet, det er også vigtigt at sidde godt under amningen så man ikke får skulder skader.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *