Hej

Da der har været en del spørgsmål og forvirring over, at jeg stopper produktionen, har jeg valgt at uddybe og forklare mig lidt bedre. Der har været spørgsmål omkring lukning m.m. 

 

Studie

Først og fremmest så starter jeg selv personligt på studie, jeg har derfor taget det valg at lægge fokus på studiet. Da jeg selv sidder med hele produktionen af alle By Cara produkter, har jeg måtte vælge. Da By Cara fylder rigtig meget i hverdagen.

Nogle har haft spurgt mig om det er mine produkter, der skal under studie, og om der er noget galt med dem. Her kan jeg meget sikkert sige Nej og Nej, der er intet galt med vores produkter, det er stadig samme lækre kvalitet, med ekstra fokus på sikkerhed og barnets komfort. Den eneste grund til at jeg lægger produkterne i bero er mangel på tid og atter tid.

Produktion/lager

Lige nu er jeg i gang med at sy, det lager op jeg har, så dem der ønsker, at købe By Cara produkter har denne mulighed. Alt er så længe lager haves, visse ting vil blive opdateret i takt med at produkterne bliver færdige produceret. Ved de produkter som ikke kommer på lager igen, vil der blive skrevet og informeret om, at de er udgået og ikke vender tilbage i denne farve. Da jeg ikke køber mere stof ind. Vores meget populære grå er også så længe lager haves (ved godt at jeg har nævnt det før, men grundet mange mails/beskeder får i den lige igen).

Lukker By Cara

Dette har jeg overvejet meget, men NEJ jeg lukker ikke virksomheden. I sidste ende er det et personligt valg, og jeg er ikke klar til at sige farvel til By Cara, jeg har stadig drømme for virksomheden. Så den bliver sat i bero imens jeg studerer.

I vil derfor stadig have garanti på alle produkter købt hos By Cara. Dette ved jeg personligt man også overvejer, når man skal købe. Så man kan altid skrive en mail til mig og spørge eller, hvis man har en reklamation.

Fremtid

Det er altid en svær en at tale om, for hvem ved hvad fremtiden bringer. Ikke jeg, men jeg ved hvad jeg arbejder mig hen imod. I har måske haft lagt mærke til navnet Birgitte. Det sidste år har hun arbejdet med mig i By Cara, og vi har valgt at slå os sammen og gøre By Cara endnu …. (kan ikke helt finde ordet, så I må nøjes med prikker indtil jeg kender det J).

Så I kommer til at se mere til By Cara, det er jeg ikke i tvivl om.

Et stort TAK!

Nu når jeg er i gang med et personligt indlæg, kan jeg ikke lade være med at takke alle i dejlige mennesker, som jeg har mødt på min vej, alle jeres likes, kommentarer, mails, telefonsamtaler og selvfølgelig ansigt til ansigt. Jeg ser frem til endnu flere dejlige stunder.

De kærligste hilsner

Camilla

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *